Γυαλιά ηλίου

Μα ποια γυναίκα δεν αγαπάει τα γυαλιά ηλίου; Απόδειξη ότι οι περισσότερες από εμάς έχουμε περισσότερα από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου! Είναι πρακτικά, αφού μας προστατεύουν από την ακτινοβολία του ήλιου, αλλά ταυτόχρονα και από τα πιο hot αξεσουάρ μιας γυναίκας! Κρύβουν το βλέμμα και προκαλούν ένα μυστήριο σε κάθε look! Όποιο κι αν είναι το σχήμα του προσώπου σου, υπάρχει και το κατάλληλο σχέδιο σε γυαλιά ηλίου που να του ταιριάζει! Ανακάλυψε όλη τη συλλογή του FashionRoom και βρες απίθανα σχέδια σε απίθανες τιμές!

Παλαιότερα πρώτα Νεότερα πρώτα
18,00 €

Γυαλιά Ηλίου για κάθε ώρα και εποχή!

 

Τα γυαλιά ηλίου δεν είναι μόνο για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτό πρέπει να το θυμάται κάθε γυναίκα! Σαφώς και εκείνες τις εποχές έχει περισσότερο ήλιο και άρα η ανάγκη μας για προστασία είναι μεγαλύτερη, όμως αυτό δε σημαίνει πως και μια ηλιόλουστη μέρα του Μαρτίου δε πρέπει να φοράμε γυαλιά! Εκτός αυτού βέβαια, όλα τα in-fashion girls ξέρουν πολύ καλά την στυλιστική αξία που έχουν τα γυαλιά και για αυτό δε τα αποχωρίζονται ποτέ!

Είναι η ιδανική λύση και για τις μέρες που δε προλαβαίνεις να κάνεις το μακιγιάζ σου ή μόλις έχεις ξυπνήσει και τρέχεις να πας στη σχολή ή τη δουλειά! Φοράς τα γυαλιά ηλίου και μέχρι να φτάσεις είσαι φρέσκια!

Fashion Tip!  Για να μη μένεις ποτέ εκτός μόδας, φρόντισε να έχεις ένα ζευγάρι ηλίου σε πιο κλασική γραμμή που να ταιριάζει αντικειμενικά με το πρόσωπο σου! Αν θέλεις να ακολουθείς τις τάσεις, τότε μπορείς να προσθέτεις κάθε χρόνο νέα σχέδια στη συλλογή σου και να είσαι πάντα in-fashion! Με αυτό τον τρόπο και δε θα βαρεθείς, έχοντας μόνο ένα ζευγάρι γυαλιά, ούτε θα ξεμείνεις με κάποιο το οποίο είναι ξεπερασμένο μεν αλλά και η μόνη σου επιλογή!

 

Το FashionRoom γνωρίζει πολύ καλά πόσο σας αρέσουν τα γυαλιά ηλίου και πως θέλετε να προσθέτετε νέα σχέδια συνεχώς στη συλλογή σας. Είναι σαν τα παπούτσια, ένα ζευγάρι δεν είναι ποτέ αρκετό! Για αυτό, φροντίζουμε να σας φέρνουμε τα πιο τρελά, fun, sexy και chic γυαλιά ηλίου στις πιο προσιτές τιμές!

Εσύ ακόμη το σκέφτεσαι;