Παντελόνια

Γυναικεία Παντελόνια Επειδή ένα παντελόνι ποτέ δεν είναι αρκετό εμείς σου προτείνουμε τα καλύτερα της σεζόν! Γυναικεία παντελόνια, skinnies, cigarette, baggy και πολλά άλλα είναι όλα εδώ!

Date, low to high Date, high to low

Τιμή

Τιμή

  • 9,00 € - 84,00 €

Μέγεθος

Μέγεθος

Pants...The history!

Από μυθικής πλευράς οι πρώτες που φόρεσαν παντελόνια, πριν ακόμη να φορέσουν οι άνδρες, ήταν οι Αμαζόνες στην αρχαία Ελλάδα. Tους επέτρεπαν να ιππεύσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα άλογά τους και να είναι έτοιμες σε θέση μάχης . Ελεύθερες, δυναμικές, καλλίγραμμες πολεμίστρες, οι πρώτες που απολάμβαναν την ισότητα μεταξύ των ανδρών. Ας ταξιδέψουμε, όμως, λίγο πιο μπροστά χρονικά. Στην εποχή του 1800 στους Δυτικούς κόσμους, η γυναικεία ενδυμασία περιοριζόταν στα ΦΟΡΕΜΑΤΑ, το παντελόνι θεωρούνταν αποκλειστικά ανδρική ενδυμασία, έως ότου γυναίκες εργάτριες, αποφάσισαν να φορέσουν τα παντελόνια των ανδρών τους ως στολή εργασίας! Σταδιακά, από τότε έως και έναν αιώνα αργότερα, άρχισε να εδραιώνεται το παντελόνι ως γυναικείο ρούχο, χωρίς όμως να είναι αποδεκτό από όλες τις κοινωνίες. Από τις αρχές του 20ου αιώνα και ύστερα το παντελόνι απέκτησε, πλέον, μορφή ως γυναικείο ρούχο και καθιερώθηκε ως στιλιστική επιλογή της γυναικείας ενδυμασίας, απαλείφοντας σιγά σιγά όλα τα κοινωνικά ταμπού!

Σύγχρονες αμαζόνες της πόλης!

Στην δική μας εποχή, εμείς οι σύγχρονες αμαζόνες, έχουμε προσαρμόσει τα παντελόνια στις δικές μας ανάγκες! Μπορεί να μην χρειάζεται να ιππεύουμε καθημερινά το άλογό μας , αλλά αντιμετωπίζουμε και εμείς αρκετές δυσκολίες! Το παντελόνι έχει, πλέον πολυμορφική έννοια, επιλέγουμε να το φοράμε από casual περιστάσεις έως και σε επίσημα events! Εσύ ποιο θα διαλέξεις; Διάλεξε επίσης το παπούτσι SHOES που θα ταιριάξει στην κάθε περίσταση!

Στο site της FashionRoom θα βρεις γυναικεία παντελόνια για κάθε περίσταση! Γυναικεία παντελόνια για καφέ, βόλτα, γραφείο και δουλειά, all day look fashion παντελόνια, κάνε την δική σου καθημερινή επιλογή. Γυναικεία παντελόνια για ειδικές περιστάσεις όπως βραδινή έξοδο, ραντεβού, εκδρομές. Athletic style παντελόνια,για να είσαι στιλάτη ακόμη και τις δύσκολες ώρες τις γυμναστικής. Εδώ θα βρεις το ύφασμα που σου ταιριάζει και δεν θα ξεκολλάς! Ψηλόμεσα μαλακά, ελαστικά και σταθερά jeans, βελουτέ παντελόνια, zip cullote, κρεπ σταθερά και ελαστικά παντελόνια σε υπέροχες αποχρώσεις. Viniyl, jersey και σατέν υφάσματα για να βρεις το ιδανικό για κάθε περίσταση, γυναικείο παντελόνι, που θα ταιριάξει άψογα στη σιλουέτα σου και θα αναδείξει τα δυνατά σου σημεία! Εσύ ακόμη να διαλέξεις;

Φρόντισε τον εαυτό σου και τόνισε την θηλυκή σου πλευρά με ένα από τα FashionRoom παντελόνια! Βρες αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις άνετη και θα ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη! Με ένα click μπορείς να το κάνεις δικό σου και να γίνεις εσύ η Αμαζόνα του 21ου αιώνα!