Πορτοφόλια

Γυναικεία  Πορτοφόλια Πορτοφόλια κροκό, μίνιμαλ και πορτοφόλια με φερμουάρ σε περιμένουν! Βρες το νέο σου πορτοφόλι μέσα από την νέα μας συλλογή!

Date, low to high Date, high to low

Γυναικεία πορτοφόλια για στυλάτες εμφανίσεις

Κάθε γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της και προσέχει την παραμικρή λεπτομέρεια στο στυλ της δεν αφήνει τίποτα στην τύχη! Φυσικά και ένα πορτοφόλι αποτελεί μια άκρως σημαντική λεπτομέρεια, που δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητη. Η κατηγορία με τα γυναικεία πορτοφόλια του FashionRoom, απευθύνεται ακριβώς σε εκείνες τις γυναίκες που ναι μεν αγαπάνε τα πρακτικά και χρήσιμα πορτοφόλια, αλλά επιδιώκουν κιόλας να συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, χωρίς να μένουν outdated!

Η καθημερινή σου συντροφιά

Τα γυναικεία πορτοφόλια είναι από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ στην καθημερινότητα μιας γυναίκας. Αποθηκεύουμε συνεχώς αντικείμενα άκρως απαραίτητα, τα οποία πέραν της σημαντικότητάς τους χρησιμεύουν σε κάθε στιγμή της ζωής μας: χρήματα, κάρτες, δίπλωμα οδήγησης, καθώς και πολύ σημαντικά έγγραφα, όπως η ταυτότητα. Ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο, το πορτοφόλι θα πρέπει να είναι ευρύχωρο και πρακτικό! Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να έχεις το κατάλληλο για σένα πορτοφόλι, για να μπορείς να βρίσκεις με μεγάλη ευκολία ό,τι χρειάζεσαι αλλά και σίγουρα να είναι απόλυτα ασφαλές. 

Επομένως, το γυναικείο πορτοφόλι είναι από τα πιο πολυχρησιμοποιημένα αξεσουάρ της καθημερινότητας μας και σίγουρα δεν μπορεί να λείπει από τη τσάντα μας. Το κουβαλάμε συνεχώς και το εμφανίζουμε στις περισσότερες συναλλαγές μας, οπότε ο ρόλος που παίζει στο καθημερινό μας στυλ είναι πάρα πολύ σημαντικός. Ο κατάλληλος συνδυασμός των αξεσουάρ που φοράμε, με τα καθημερινά μας ρούχα είναι ικανός να ανανεώσει για τα καλά την εμφάνιση μας. Ετοιμάσου λοιπόν να λάβεις αμέτρητα κοπλιμέντα για το μοναδικό σου πορτοφόλι!

Πορτοφόλια για όλες τις προτιμήσεις

Η μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα που θα συναντήσεις στο FashionRoom, θα σε βοηθήσει να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις και να δώσεις μια μοναδική και ντελικάτη φινέτσα στις καθημερινές σου casual εμφανίσεις αλλά και στις βραδινές σου εξόδους. Επίλεξε εσύ το στυλ και το μέγεθος του πορτοφολιού σου! Από τα πιο μεγάλα πορτοφόλια- φακέλους, στα πιο μικρά και compact και από τα πιο απλά στα animal print. Αυτή είναι η συλλογή με τα πιο in πορτοφόλια και σε περιμένει να την ανακαλύψεις και να αναδείξεις το προσωπικό σου γούστο!

 

Γυναικεία πορτοφόλια κροκό, μίνιμαλ, ευρύχωρα, με φερμουάρ αλλά και με εντυπωσιακά κουμπώματα, είναι μόνο μερικά από αυτά που μπορείς να επιλέξεις. Ανανέωσε το στυλ σου γρήγορα και οικονομικά στον ιστότοπο του FashionRoom!