Μάσκαρα

Μάσκαρα Ανακάλυψε τη νέα συλλογή μας από μάσκαρες για να ολοκληρώσεις κάθε σου look! Βρες μάσκαρα για μήκος ή όγκο σε κλασικό μαύρο ή καφέ. Δες όλη τη συλλογή μας από καλλυντικά προϊόντα για να ολοκληρώσεις το look σου.

Παλαιότερα πρώτα Νεότερα πρώτα
-50%

Το γυναικείο βλέμμα έχει πολλά να πει και να δείξει. Άλλωστε τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, όπως λένε. Και τι πιο σημαντικό από ένα βλέμμα γεμάτο ζωντάνια και υπέροχες μακριές βλεφαρίδες; Σαγήνεψε με την απερίγραπτη αισθητική που προσφέρει στα μάτια σου μια μάσκαρα και δε θα τα μετανιώσεις!

Μάσκαρα: το απόλυτο καλλυντικό για κάθε σου μακιγιάζ

Είτε στη δουλειά είτε στη βόλτα, η μάσκαρα θα σου χρησιμεύσει σίγουρα! Ακόμη και το πιο απλό μακιγιάζ περιλαμβάνει αυτό το «μαγικό ραβδάκι» που θα αλλάξει όλο το πρόσωπο. Και θα καταλάβεις τι εννοούμε αν κάνεις ένα απλό πείραμα. Δοκίμασε να βάλεις μάσκαρα στο ένα σου μάτι μόνο και θα καταλάβεις τη διαφορά!

Με τη μάσκαρα το βλέμμα αποκτά βάθος, τα μάτια μεγαλώνουν και σου δίνει τον όγκο που χρειάζεσαι. Εκεί έξω κάθε μάσκαρα υπόσχεται να κάνει κάτι από αυτά. Αυτό που μένει να κάνεις είναι να βρεις τι είναι αυτό που ψάχνεις εσύ για να απογειώσεις το βλέμμα σου!

Με μία μάσκαρα μπορείς σε μόλις λίγα λεπτά να μεταμορφώσεις ολόκληρο το μακιγιάζ σου. Απέκτησε ένα δραματικό look με μακριές και ανυψωμένες βλεφαρίδες που θα σε κάνουν να εντυπωσιάσεις!

Tips για τη σωστή χρήση της μάσκαρας

Η μάσκαρα αν και βασικό προϊόν, απαιτεί προσοχή στην εφαρμογή της. Και αυτό για πολλούς λόγους. Πάμε να δούμε κάποια βασικά πράγματα που θα σε διευκολύνουν στην εφαρμογή της!

#1 Πρώτο και βασικό είναι να βρεις το βουρτσάκι που ταιριάζει σε σένα

Μπορείς να βρεις πολλά εκεί έξω, σε σχήμα κλεψύδρας, ομοιόμορφα, με περισσότερο όγκο στη μέση και πολλά άλλα. Το κάθε ένα από αυτά εξυπηρετεί το δικό του σκοπό, για να τονίσει συγκεκριμένα σημεία στις βλεφαρίδες σου.

#2 Σημαντικό επίσης είναι να φροντίζεις τη μάσκαρα σου

Και τι εννοούμε με αυτό; Δεν είναι λίγες οι φορές που η μάσκαρα σου ξεραίνεται από εκεί που δεν το περίμενες. Ο λόγος είναι συνήθως ένας! Ανοιγοκλείνεις πολλές φορές το δοχείο προκειμένου να πάρεις περισσότερο προϊόν κατά την εφαρμογή της. Με αυτόν τον τρόπο κάποια ποσοστά αέρα εγκλωβίζονται στο δοχείο της μάσκαρας με αποτέλεσμα να ξεραίνεται πολύ πιο γρήγορα. Αντί αυτού, προσπάθησε κάθε φορά που θες περισσότερο προϊόν να βουτάς μια φορά το βουρτσάκι.

#3 Προϊόν στο υπόλοιπο πρόσωπο

Και όταν το προϊόν πηγαίνει κατά λάθος σε άλλα σημεία του προσώπου σου; Προτού πανικοβληθείς, δώσε λίγο χρόνο στη μάσκαρα να στεγνώσει. Προσπαθώντας να την αφαιρέσεις κατευθείαν απλά καταφέρνεις να απλώσεις περισσότερο το προϊόν πάνω σου. Και αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν θες!

#4 Καλύτερη εφαρμογή με βούρτσισμα

Καλό είναι πριν εφαρμόσεις τη μάσκαρα να βουρτσίζεις τις βλεφαρίδες σου. Έτσι τις ξεχωρίζεις και κάνεις πιο εύκολη και αποτελεσματική την εφαρμογή του προϊόντος. Και όταν θες να βάλεις παραπάνω προϊόν, μην ξεχνάς να περιμένεις να στεγνώσει η κάθε στρώση!