Επιστροφές Προϊόντων | Αλλαγές Προϊόντων | Fashion | Πληροφορίες

Επιστροφές Προϊόντων και Αλλαγές

Εάν δεν είσαστε ευχαριστημένοι από την αγορά σας, προχωρήστε στη διαδικασία αλλαγής / επιστροφής του προϊόντος.

Οι επιστροφές  πρέπει να  γίνουν μέσα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του.

Όσα προϊόντα ανήκουν στην κατηγορία «Σκουλαρίκια», «Εσώρουχα», «Beauty»,  «Καλσόν», «HOME LIVING» και «HAIR EXTENSION» δεν επιδέχονται αλλαγής. Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται καινούρια, αχρησιμοποίητα, με τα προστατευτικά αυτοκόλλητα τα μαγιό, άθικτα με όλα τα καρτελάκια barcode επισυναπτόμενα πάνω τους.

Όσα προϊόντα έχουν επιστραφεί κατεστραμμένα ή λερωμένα δεν θα γίνονται αποδεκτά και αποστέλλονται πίσω στον πελάτη, με χρέωση του την δαπάνη επιστροφής.

Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν.

Δέματα τα οποία δεν έχουν παραληφθεί και έχουν επιστραφεί στην εταιρία με την ένδειξη ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ / ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ / ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ από την εταιρία όπου το δέμα φέρει την ένδειξη πληρωμής αντικαταβολής ο λογαριασμός του πελάτη κλειδώνει και δεν υπάρχει δυνατότητα εκ νέου παραγγελίας με την αντικαταβολή . Σε περίπτωση που το δέμα παραδίδεται ελεύθερο καθώς έχει πληρωθεί με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω VIVA PAYMENTS ή PAYPAL γίνεται επιστροφή χρημάτων στην κάρτα που έχει γίνει η αρχική χρέωση της παραγγελίας του πελάτη μείον -5,00 ευρώ που είναι η χρέωση εξόδων τις εταιρίας για την μεταφορά αποστολής και επιστροφής στην εταιρία . 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Όλες οι αλλαγές είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Μας στέλνετε πίσω το προιόν ΜΟΝΟ με ΕΛΤΑ COURIER (Πόρτα-Πόρτα)   (καλέστε στο 11120) με χρέωση παραλήπτη (δική μας δηλαδή), εναλλακτικά μπορείτε να το παραδώσετε εσείς σε ένα κατάστημα ΕΛΤΑ Courier ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ. Μέσα σ’ ένα χαρτί γράφετε το όνομα σας, το τηλέφωνό σας  και ποιο προϊόν θέλετε. 

Η πρώτη επιστροφή είναι δωρεάν, ενώ για κάθε αλλαγή από εκεί και πέρα χρεώνεστε μεταφορικά  5 ευρώ

Σε περίπτωση χρηματικής διαφοράς των προϊόντων εάν υπάρχει εσείς χρεώνεστε  συν 4,90 ευρώ έξοδα αντικαταβολής .

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

Για επιστροφές από εξωτερικό στέλνετε το δέμα στη διεύθυνση FashionRoom Φιλαδελφείας 23 , Καλαμαρια με Τ.Κ. 55134 Θεσσαλονίκη. Μόλις λάβουμε το δέμα σας , σας κάνουμε Refund στην κάρτα σας , την αξία των προϊόντων που μας έχετε επιστρέψει. Επιστροφές σε εκπτωτικά προϊόντα δεν γίνονται. Καλό είναι για την ασφάλεια του δέματος σας να κρατάτε τον αριθμό αποστολής του δέματος που μας επιστρέφετε. 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης εάν το επιθυμείτε , μας στέλνετε πίσω τα προϊόντα και μέσα στο δέμα σας επισυνάπτετε σε ένα χαρτί τον αριθμό IBAN του λογαριασμού τραπέζης σας ( οι τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρεία μας είναι : Alpha Bank, Eurobank & Πειραιώς ) σε ποια τράπεζα ανήκει και το όνομα του δικαιούχου. Η επιστροφή χρημάτων από εμάς γίνεται εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος σας από εμάς.

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείτε μετά τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο και ενημερώνεστε για αυτή με σχετικό email.

Στις περιπτώσεις που η συναλλαγή έχει γίνει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω VIVA PAYMENTS ή PAYPAL η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται απευθείας στην κάρτα σας . Μας στέλνετε πίσω τα προϊόντα και μέσα στο δέμα σας συμπεριλαμβάνετε ένα χαρτί στο οποίο θα αναγράψετε : Επιθυμώ επιστροφή χρημάτων . Αφού παραλάβουμε την επιστροφή σας γίνεται απευθείας η επιστροφή των χρημάτων σας . 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. (Θα αφαιρεθούν  3€ συνολικά από την αξία του των προϊόντων που επιστρέφετε.)

Την επιστροφή την κάνετε ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ΕΛΤΑ COURIER (Πόρτα-Πόρτα) (καλέστε στο 11120).

ΔΕΝ γίνονται δεκτές αποστολές  με απλό ταχυδρομείο ή με οποιαδήποτε άλλη Courier.

Επιστρέφεται από εμάς η αξία των προϊόντων και όχι τα έξοδα αντικαταβολής.

Για όσα προϊόντα υπάρχει έκπτωση και όσα προϊόντα ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες ( εσώρουχα, είδη μακιγιάζ-beauty, σκουλαρίκια, καλσόν,«HAIR EXTENSIONS WITH CLIP» και «HOME LIVING») δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων και αλλαγή

Επιστροφή χρημάτων επίσης ΔΕΝ γίνεται και για όσα προϊόντα έχετε αγοράσει με έκπτωση .

Επιστροφή χρημάτων επίσης ΔΕΝ γίνεται σε προϊόντα που είναι αλλαγή σε  προϊόντα που αγοράστηκαν με έκπτωση.

Επιστροφή χρημάτων  ΔΕΝ γίνεται και για όσα προϊόντα έχετε αγοράσει με έκπτωση τις περιόδους του black Friday, του cyber Monday και των άλλων εκπτωτικών περιόδων.

Πακέτα προσφορών δεν αλλάζονται , δεν σπάνε και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων

Σε πακέτο προσφοράς 2+1 δώρο, επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται παρά μόνο αλλαγή εφόσον επιστραφούν και τα 3 προιόντα που περιλαμβάνονται στην προσφορά.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΛΑ 10€  & ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BAZZAR ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ . 

Exclusive service!
Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2310 481200

Εξυπηρέτηση πελατών: Δευτ.- Παρ. 10:00 – 17:30

Επιστροφές: Φιλαδέλφιας 23, Τ.Κ. 55134 Θεσσαλονίκη

Email: [email protected]

* Η επιχείρηση επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να τροποποιήσει τους παραπάνω όρους οποτεδήποτε χωρίς καμία προειδοποίηση