Μαγιό Voke, τα γυναικεία μαγιό που θα αγαπήσεις κι αυτό το καλοκαίρι! Το μαγιό αποτελεί το number 1 must have κομμάτι του καλοκαιριού και η επιλογή του πρέπει να είναι προσεγμένη και μεθοδευμένη καθώς η υπόθεση δεν είναι εύκολη. Πρέπει να βρεις το ιδανικό μέγεθος στο σχέδιο και χρώμα που σου άρεσε, να μη σε πιέζει, να μη τονίζει τα σημεία που δε θέλεις, να είναι κομψό να είναι κολακευτικό όχι πολύ ακριβό ούτε και πολύ φθηνό.

voke Μαγιο

Μήπως σου θυμίζει κάτι όλο αυτό το παραλήρημα? Φυσικά και σου θυμίζει πως θα μπορούσε να μην ούτως η άλλως αφού φωτογραφίζει εσένα και τη κολλητή σου και τη ξαδέρφη σου και τη συμφοιτήτρια σου και τη συνάδελφό σου μα φυσικά και εμένα (!) τη περίοδο αναζήτησης του νέου σου μαγιό!!!

Μαγιό VOKE

Η φετινή μόδα SS17 έχει φροντίσει να σου παρέχει αμέτρητες επιλογές σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να μπορέσεις ανεξαρτήτως budget να βγεις μια κούκλα στη παραλία και φέτος! Όμως εμείς φροντίζουμε να σου προτείνουμε πάντα τα καλύτερα γ’ αυτό το λόγο σκεφτήκαμε να σου συστήσουμε ένα brand - που δε γίνεται φυσικά να μη το ξέρεις αλλά όπως και να έχει - αξίζει μία αφιέρωση!

Ποια είναι η VOKE;

μαγιο voke

Η Voke είναι Πορτογαλικής προελεύσεως εταιρία, η οποία δημιουργήθηκε το 2014 από δύο fashion designers, την Inês Franco και την Sofia Charola. Πρόκειται για ένα νεανικό και ζωηρό brand που υποστηρίζει το δικαίωμα στο όνειρο παράγοντας μοναδικές σειρές μαγιό. Θεωρείται ένα brand διαφορετικό από τα άλλα καθώς προσπαθεί να ευχαριστήσει τους πελάτες του συνδυάζοντας με μεγάλη επιτυχία άνεση και στιλ!

 

Μαγιό VOKE: H πιο hot επιλογή του καλοκαιριού

μαγιο voke

Εμείς σου παρουσιάζουμε τα πιο HOT κομμάτια της τελευταίας της συλλογής αποκλειστικά για εσένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά στα top  γυναικεία μαγιό VOKE για το φετινό καλοκαίρι του 2017! 

 

Βρες το μαγιό VOKE που σου ταιριάζει περισσότερο

 μαγιο voke

Η Voke απευθύνεται σε γυναίκες με έντονο το στοιχείο του στιλ, που δε φοβούνται να ξεχωρίσουν, τολμούν και μπορούν να υποστηρίξουν ένα trendy stylish μαγιό πηγαίνοντας το lifestyle της παραλίας σε ένα άλλο επίπεδο!

Δείτε όλη τη συλλογή μαγιό VOKE και επιλέξτε εκείνο που θα σας πηγαίνει καλύτερα!