Βλεφαρίδες

Βλεφαρίδες Δημιούργησε έντονο βλέμμα που αφοπλίζει με ψεύτικες βλεφαρίδες. Μέσα από τη νέα συλλογή μας από βλεφαρίδες θα βρεις τις βλεφαρίδες με την κατάλληλη πυκνότητα και μήκος για να δημουργήσεις ένα σαγηνευτικό βλέμμα σε μία μόνο κίνηση!

Παλαιότερα πρώτα Νεότερα πρώτα

Η τέχνη του σαγηνεύειν!

Υπάρχει άραγε πιο breathtaking στιγμή από αυτή που συναντάς ένα υπέροχα σαγηνευτικό βλέμμα;; Η απάντηση είναι σίγουρα όχι! Το βλέμμα λοιπόν αποτελεί το μεγάλο μας όπλο! Φρόντισε για αυτό και ανάδειξε το με τις κατάλληλες ψεύτικες βλεφαρίδες από τη συλλογή μας!!

Βρες πολλά ακόμη BEAYTY προϊόντα για ολοκληρωμένη περιποίηση!

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Στη συλλογή μας θα βρεις σίγουρα τις ψεύτικες βλεφαρίδες που ψάχνεις ώστε να επιτύχεις ένα έντονο βλέμμα που μαγνητίζει στο πέρασμά του! Με αόρατο δέσιμο και σχεδίαση για να ταιριάζει σε κάθε σχήμα και μέγεθος ματιού. Εξίσου σημαντικό είναι και το κατάλληλο μήκος. Αναζήτησε αυτό που σου ταιριάζει και λάμψε με βλέμμα σου! Αποτελούμενες 100% από φυσική τρίχα είμαστε σίγουροι ότι φορώντας τες, θα επιτύχεις το απόλυτο αποτέλεσμα που θα κόψει την ανάσα όσων σε κοιτούν και θα μαγνητίσει! Τσέκαρε τη συλλογή μας και θα εντοπίσεις αυτές με την κατάλληλη πυκνότητα που ταιριάξουν ιδανικά με τα μάτια σου και το Make Up σου!

Άνεση και εφαρμογή!

Εκτός από το να βρεις τις ιδανικές ψεύτικες βλεφαρίδες, σημαντικό είναι φορώντας τες να είσαι και άνετη! Οι λεπτομέρειες της σχεδίασης και τα πρώτης ποιότητας υλικά είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσουν κλειδί για την ανεμπόδιστη χρήση τους χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία για τα βλέφαρα σου. Ως προς την εφαρμογή τους, για να μην παιδεύεσαι, τσέκαρε και δοκίμασε τα ειδικά lash applicators. Εύκολα στη χρήση, τα εργαλεία εφαρμογής ψεύτικων βλεφαρίδων θα σου λύσουν τα χέρια! Απλά πιάνετε τις βλεφαρίδες με το ειδικό ψαλιδάκι και τις τοποθετείτε πάνω στη ρίζα των δικών σας. Προσοχή όμως, η ακρίβεια παίζει σημαντικό ρόλο! Είτε είσαι makeup artist, είτε απλά θέλεις μόνη να επιτύχεις το αποτέλεσμα που σου αξίζει, οι ψεύτικες βλεφαρίδες αποτελούν ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια σου!

Mix & match!

Αφού διαλέξεις τις κατάλληλες για σένα ψεύτικες βλεφαρίδες, μην ξεχάσεις να αναζητήσεις στη συλλογή μας τη μάσκαρα, σκιά, μολύβι ή ρουζ που θα αναδείξει την εμφάνιση σου! Το μακιγιάζ εξάλλου αποτελεί ένα παζλ εξαιρετικά στοχευμένων κομματιών, τα οποία όλα μαζί οδηγούν πολλούς να το χαρακτηρίζουν τέχνη. Μην αμφιβάλλεις και πειραματίσου! Βρες τα κατάλληλα αξεσουάρ και προϊόντα και φτάσε το μακιγιάζ σου σε άλλα επίπεδα!!!